Toimitusjohtajan tervehdys

0 M€

Mustankorkea Oy:n liikevaihto. (2016: 11,3 M€)

0

Asiakkaitamme ovat kaikki omistajakuntiemme asukkaat.

0

Lähetimme vuonna 2017 kymmenkertaisen määrän laskuja edellisvuoteen verrattuna.

0 M€

Bruttoinvestoinnit, joista suurimpana kompostointilaitoksen uudelleenrakennus.

Raportit


Tilinpäätös 2017


Toimitusjohtajan katsaus 2017

Biokaasun vuosi 2017

Vuosi 2017 oli Mustankorkealla merkittävästi, ellei jopa leimallisesti, biokaasun vuosi. Edellisvuonna alkaneet biokaasulaitoksen rakennustyöt saatiin siihen vaiheeseen, että tuotanto käynnistyi ja uuden tuotteen, liikennepolttoaineena käytettävän Mustankorkean biokaasun myynti alkoi omalla tankkausasemalla

Hyöty

0

osoitetta vuoden alusta alkaen. Uusien palvelutehtävien myötä kasvaneelle henkilöstölle tarvittiin lisätilaa, kun vanha toimisto jäi pieneksi. Jätekeskus palvelee Ronsuntaipaleentiellä ja hallinnon ja laskutuksen toimisto Jyväskylän Tourulassa, vanhan Kivääritehtaan tiloissa. Uusien palvelutehtävien myötä kasvaneelle henkilöstölle tarvittiin lisätilaa, kun vanha toimisto ei enää riittänyt.

0

Vuoden aikana Mustankorkean alueella tyhjennettiin noin miljoona jäteastiaa. Yhtiö vastasi kotitalouksien jäteastioiden tyhjennyksestä Jyväskylässä ja Muuramessa.

0

asiakaspalvelun yhteydenottoa vuodessa. Lisäksi ulkoistetun chat-palvelut keskusteluja asiakkaiden kanssa yli 2500.

0

vuotuista asiakasta Mustankorkean jätelaitoksella. Suunnilleen saman verran väkeä mahtuu kerralla Barcelonan jalkapallostadionille, Camp Noulle.

0 %

on jätteen hyötykäyttöasteemme. Näin ollen lähes kaikki jäte hyödynnettiin energiana tai uusiokäytettiin raaka-aineena. Mustankorkean jätekeskukselle tuli vuonna 2017 150 000 tonnia eli 150 miljoonaa kiloa jätettä.

0

kuorma-autollista myytyjä, omia multatuotteita. Yhteensä 48 000 tonnia, joka on ennätysmäärä. Mullan myynti on kasvanut joka vuosi ja Mustankorkea on jo alueen suurin mullan valmistaja ja myyjä.

Meidän tarinat

  • Kati
  • Esko
  • Tommi
  • Tanja
  • Pekka